I vår cirkus-skola får barn och ungdomar testa på flera spännande aktiviteter som ex. att gå på lina (slack line), prova att cykla på världens minsta cykel, lära sig jonglera, gå på styltor, testa olika fun-wheels, diablos och de klassiska snurrtallrikarna. Cirkus-skolan startar varje kvart med nya grupper av barn som får möjlighet att testa alla roliga aktiviteter.

Hela aktivitetsytan ramas in med snygga staket och backdrops och skyddas med en mjuk foam matta.

Vi har såklart även skyddsutrustning att låna ut till alla som vill testa på aktiviteterna.

 

SPÄNNANDE CIRKUS SKOLA

MED MÅNGA AKTIVITETER

SUPER-ROLIG

UTKLÄDNANDSAKTIVITET

Med clowntema!

Våra fotoevent är otroligt uppskattade. Vi har lådor fyllda med roliga clownaccessoarer som man kan ha på sig för att få till vansinnigt roliga bilder. Innan fotningen kan man få en clownsminkning om man vill. Bilderna blir roliga minnen från Cirkus-dagen och bjuder garanterat på många skratt. När vi väl fått till den perfekta bilden skriver vi ut den på fotopapper som man får med sig hem utan kostnad. Alla utskrifter är redan inkluderade i offerten från oss!

VÄLJ

TILL

VÄLJ

TILL

CLOWN-ANSIKTSMÅLNING

& ballongfigurer

På denna stationen kan barnen bli ansiktsmålade till clowner. När man fått sin ansiktsmålning kan man med fördel gå vidare till nästa station om man vill och klä ut sig till clown. Här kan man också blir fotograferad, se vidare beskrivning nedan. På plats finns även vår duktiga ballongartist som viker ihop lustiga djur till barnen!

För att skapa den där lilla extra cirkuskänslan kan vi servera rykande färska  popcorn från vår fina popcornvagn och dela ut ballonger till besökarna.

SKAPA EXTRA  CIRKUSKÄNSLA MED VARMA POPCORN OCH BALLONGER

VÄLJ

TILL

VÄLJ

TILL

IMPONERANDE STYLTSHOW

MED KÄNGURUN SHANGA

Phillip är vår styltakrobat som jobbat i den världsberömda paraden på Disneyland i Kalifornien. Under två tillfällen per dag kör han sin häpnadsväckande show med sin figur Kängurun Shanga där han låter pubilken vara delaktiga i flera av numren. Det kommer garanterat att bli många skratt och applåder.

Magnet & Company Europe AB  |  Hovslagaregatan 15  |  451 44 Uddevalla  |  Sweden

 Phone: +46 (0)700-90 30 35  |  Phone: +46 (0)707-38 23 23  |  mathias@magnetcompany.se

Copyright © 2019, All rights reserved