NYCKELFÄRDIGT EVENT

Vår halloween fotoaktivitet med grimastävling är en mycket uppskattad och rolig aktivitet där vi ansiktsmålar barnen till små läskiga monster eller vad dom själva vill bli. Tävlingen går ut på att dom skall göra sin bästa grimas framför kameran. Vi printar ut en bild till varje barn som dom får med sig hem. 1:a priset kan vara ett presentkort eller kanske biobiljetter, ni sätter nivån själva.

GÖR EN LÄSKIG HALLOWEEN GRIMAS

Kan bokas i Sverige, Norge och Danmark

Pågår 4 timmar eller enligt överenskommelse

10x15 cm fotoutskrifter ingår

Eventyta: ca 3x4 meter

BOKA DET HÄR EVENTET

Så här fungerar green screen.

Green screen är en teknik som används bla. inom filmindustrin för att göra specialeffekter. Den vänstra bilden visar originalbilden med den gröna bakgrunden. Den högra bilden visar resultatet efter att bilden bearbetats i en programvara som ersätter den bakgrunden med valfri bakgrundsbild.

Bokar du exempelvis vårt fotoevent med halloweentema så kan vi sätta ut ballongpelare på olika platser som lyfter eventet ytterligare.

BOKA EX. DETTA EVENT

MED HALLOWEENTEMA

OCH LÅT OSS BYGGA

DEKOR-ÖAR PÅ TEMAT!

Som en extra-tjänst kan vi erbjuda snygga ballongpelare när du bokar ett event av oss. Öka på känslan av halloween, alla hjärtansdag, black friday eller något annat event som behöver extra uppmärksamhet!

UTÖKA EVENTET MED

EN BALLONGPELARE

Magnet & Company Europe AB  |  Hovslagaregatan 15  |  451 44 Uddevalla  |  Sweden

 Phone: +46 (0)700-90 30 35  |  Phone: +46 (0)707-38 23 23  |  mathias@magnetcompany.se

Copyright © 2009-2020, All rights reserved