VIDEOKLIPP

VI HJÄLPER ER MED SOCIALA MEDier

Behöver ni hjälp att fylla era sociala medier med innehåll? Vi både producerar och publicerar personligt anpassat material på alla populära plattformar för att hålla er aktuella och intressanta bland både gamla och nya kunder.

LÄS MER

LÄS MER

Testa även våra digitala events och få snyggt innehåll till era sociala mediekanaler!

VIDEOKLIPP

LOCKA BESÖKARE MED EN MatUPPLEVELSE

Vi har skapat ett matfestival-koncept som innehåller flera varierande matstationer.
Ni väljer själva ut vilka av dessa stationer ni önskar ha med. Läs mer om vårt roliga utbud och komponera ihop din egen mat- och smakfestival.

LÄS MER

BELGISKT

THAILÄNDSKT

BJUD PÅ NYGRÄDDADE

BELGISKA VÅFFLOR

Rykande mumsigt, krispigt och supergott. Våra våfflor gräddas på plats och toppas med florsocker och massvis med olika goda tillbehör. Serveras från en i ögonfallande streetfood-cykel.

LÄS MER

BJUD PÅ SMARRIGA GLASSRULLAR

Framför dina besökare skapar vi pinfärsk glass i en mängd olika kombinationer och smaker. Tillverkningssättet gör att många för första gången får uppleva en glass som har krispigheten i ingredienserna kvar!

LÄS MER

SVENSKA RÅVAROR

KORVGRILLNING DELUXE

Vi grillar deluxe-korvar och serverar olika sorters korvar, brödsorter och massor av roliga toppings till korven som exempelvis het majssalsa, picklad gurka och purjosallad med mera... magiskt gott och lika uppskattat!

KONTAKTA OSS

ENERGI-Massage

Perkussionsterapi är den senaste tekniken inom välbefinnande. Endast ett par minuters behandling ger en markant uppiggande effekt vilket kan resultera i att kunden stannar i centrat en stund extra.

LÄS MER

REAKTIONSSPEL, AIRHOCKEY
OCH MYCKET MER...

Fullspäckat event med flera arkadliknande aktiviteter, tv-spel, retro arkadmaskin och superroliga reaktionsspel och air-hockey bord. Passar deltagare i alla åldrar.

LÄS MER

GREEN SCREEN FOTO

Med hjälp av green screen teknik skapar vi fantastiska bilder och printar ut bilder på plats som besökarna får ta med sig hem. Tekniken erbjuder oändliga möjligheter kring årets olika teman.

LÄS MER

PLAYMOBIL LEKHÖRNA

Ett event fyllt med rolig Playmobil-lek. Massor av olika lek-teman som passar åldrar från ca 2-12 år. Går även att få med barnpassning.

LÄS MER

GÖR OM MIG

Låt era kläd- och accessoarbutiker stå i fokus på detta event. Vi gör om besökarna inför publik vilket kan inspirera att fler vågar göra en förändring i sin garderob.

LÄS MER

AIRBRUSH ANSIKTSMÅLNING

Glöm traditionell ansiktsmålning i corona-tider, det funkar ej. Men airbrush ansiktsmålning är däremot den perfekta lösningen då man applicerar färgen med sprayteknik.

LÄS MER

ARMBANDSPYSSEL

På den här pysselaktiviteten får barnen designa egna unika armband i olika teman med hjälp av av hundratals design- och bokstävspärlor.

 

KONTAKTA OSS

GENVÄGAR TILL OLIKA TEMAN

  KOMBOEVENT

  PÅSK

  SOMMAR

  SKOLSTART

  HALLOWEEN

  JULTIDER

TILLBAKA TILL TOPPEN

AKTUELLT

ALLA EVENT

MAT

MODE

SÄSONG

FAMILJ

FOTO

Magnet & Company Europe AB  |  Hovslagaregatan 15  |  451 44 Uddevalla  |  Sweden

 Phone: +46 (0)700-90 30 35  |  Phone: +46 (0)707-38 23 23  |  mathias@magnetcompany.se

Copyright © 2009-2020, All rights reserved

Avspärrningsstolpar

|

Sök jobb

Avbokningspolicy

|

Annonsmaterial

|

Vi jobbar över hela Sverige och Norge. Vår geografiska placering gör det möjligt att nå ex. Oslo, Örebro, Jönköping och Halmstad inom en radie på 25 mil.

Kontakta oss

|